TANDARTSEN

Jeroen van Mierlo

Ik ben Jeroen van Mierlo, vanaf 1992 gevestigd in Rhenen. In eerste instantie begonnen als ‘solist’, maar na enkele praktijkovernames in de afgelopen jaren geef ik nu leiding aan het team van ons centrum. Daarnaast ben ik ook werkzaam als praktiserend tandarts en ben ik geïnteresseerd in cosmetische behandelingen.

Edwin Luijks

Ik ben Edwin Luijks en heb mijn studie tandheelkunde afgerond in 2010 aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Voorafgaand aan deze studie heb ik een studie biologie gevolgd aan Wageningen University. Vanuit mijn studie biologie ben ik van mening dat het menselijk lichaam veel gezondheidsproblemen zelf kan oplossen, zo ook in de mond. Tandheelkundige behandelingen kunnen beperkt blijven, als de patiënt goed voor zichzelf zorgt door een goede mondhygiëne en bewust bezig is met gezonde leef- en voedingsgewoontes. Mijn streven is om niet invasief te behandelen en tandmateriaal te sparen. Wanneer er echter toch tandheelkundig ingegrepen moet worden ga ik vriendelijk, pragmatisch en met oog voor de patiënt te werk. Hierbij ben ik altijd bereid tot uitleg. Tevens voer ik in ons centrum de orthodontische behandelingen uit (plaatsen van beugels).

Jeffrey Mesman

Ik ben Jeffrey Mesman en sinds 2012 werkzaam bij het Centrum voor Mondzorg Rhenen. In 2003 behaalde ik mijn diploma Mondhygiëne. Later studeerde ik tandheelkunde aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Ik werk drie dagen als tandarts in Rhenen, daarnaast ook in een algemene praktijk in Culemborg.

Esther Rijnders-Bakker

Ik ben Esther Bakker en ik ben in 2011 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Direct na mijn afstuderen ben ik in twee praktijken gaan werken, waaronder het Centrum voor Mondzorg Rhenen. Sinds eind 2012 werk ik 4 dagen, maandag, woensdag, donderdag en vrijdag, in deze praktijk. Ik houd me bezig met de algemene tandheelkunde en vind het erg leuk om regelmatig bij- en nascholingscursussen over verschillende onderwerpen te volgen.

Hedy Dokter

Ik ben Hedy Dokter en ik ben afgestudeerd als tandarts in juli 2015 aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Meteen daarna ben ik in deze praktijk gaan werken als tandarts algemeen practicus voor 4 dagen per week. Ik doe dit met veel plezier en ben erg blij met de werkomgeving, goede sfeer en leuke collega’s. Ik werk rustig, heb oog voor de patiënt en vind ruimte voor een praatje belangrijk.

Robin Geurten

Ik ben Robin Geurten en heb in 2014 in Nijmegen mijn tandartsdiploma behaald. Ik werk sinds mei 2020 bij Centrum voor Mondzorg Rhenen op de woensdag en de vrijdag. Op de andere dagen werk ik in een praktijk in Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik met gespecialiseerd in esthetische behandeling en het opbouwen van afgesleten tanden en kiezen. Ook heb ik affiniteit voor het behandelen van kinderen. Tevens voer ik kleine chirurgische ingrepen uit, zoals het verwijderen van tanden, kiezen en wortelresten. Tijdens behandelingen vind ik het belangrijk dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Ik hecht er waarde aan dat de patiënt alles goed uitgelegd krijgt. Hierbij vind ik preventie belangrijk, zodat (gebits)problemen in de toekomst voorkomen worden. Omdat ik het belangrijk vind om bij- en nascholing te doen en op de hoogte te blijven van het vak, ben ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister van Tandartsen (KRT) en volg ik regelmatig cursussen en congressen.

Daan Slagter

Ik ben Daan Slagter, sinds september 2020 afgestudeerd tandarts en sindsdien met veel plezier werkzaam bij Centrum voor Mondzorg Rhenen op maandag, woensdag en donderdag. Ik heb mijn studie tot tandarts gevolgd aan de Radboud universiteit in Nijmegen waar ik mij in mijn laatste studiejaar aanvullend heb toegelegd op het uitvoeren van wortelkanaalbehandelingen. Naast het uitvoeren van algemene tandheelkunde heb ik extra affiniteit met wortelkanaalbehandelingen, het diagnosticeren en herstellen van gebitsslijtage, kaakgewrichtsproblematiek en cosmetische tandheelkunde. Tijdens mijn behandelingen vind ik transparantie en een ontspannen sfeer in de behandelkamer erg belangrijk en probeer ik altijd samen met de patiënt tot een passend en duurzaam behandelplan te komen.

Rick de Vos

Ik ben Rick de Vos en ik ben in de zomer van 2021 afgestudeerd als tandarts aan het Radboudumc in Nijmegen. Tijdens mijn studie heb ik met veel plezier stage gelopen in het Centrum voor Mondzorg Rhenen, waarna ik hier ben komen werken als tandarts. Ik werk in Rhenen op de maandag, dinsdag, woensdagmiddag en woensdagavond.

Roger Dahlmans

Ik ben Roger Dahlmans, sinds september 2019 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen waar ik tevens ook nog steeds woonachtig ben. Ik werk momenteel enkel op dinsdag in Rhenen, de overige dagen werk ik in een algemene praktijk in Dieren. Tijdens mijn behandelingen vind ik het erg belangrijk dat een patiënt zich op zijn gemakt voelt. Een goede sfeer en open communicatie dragen hieraan bij. Om goed op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen binnen de tandheelkunde, volg ik regelmatig bij- en nascholing.