MONDHYGIËNISTEN & PREVENTIEASSISTENTES

Romy van der Zanden

Mijn naam is Romy van der Zanden, ik ben in juli 2022 afgestudeerd als mondhygiënist. Tijdens mijn studie heb ik met veel plezier stage mogen lopen in het Centrum voor Mondzorg Rhenen, waarna ik sinds januari hier op de maandag, woensdag en op de vrijdag ben komen te werken. Op de overige dagen ben ik werkzaam in de ouderenzorg als mondhygiënist. Ik houd mij vooral bezig met werkzaamheden die gericht zijn op het voorkomen en behandelen van ontstekingen van het tandvlees, kaakbot en aan de steunweefsels die het gebit omringen. Tijdens de behandelingen vind ik het van belang om zeer begaan te zijn met mijn patiënten en een persoonlijke band op te bouwen. Hierdoor voelen zij zich beter op hun gemak, waardoor ik ze gerichter kan helpen. Om goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de mondzorg en om nieuwe kennis te vergaren, volg ik regelmatig bij- en nascholingscursussen.

Martine Middel

Ik werk met veel plezier al een aantal jaren in het Centrum voor Mondzorg Rhenen. Naast mijn opleiding als tandartsassistente heb ik de cursus preventieassistente gevolgd en behandel op de woensdagavond ook patiënten.

Marieke Huls

Ik ben Marieke Huls, sinds 2001 werkzaam in de tandheelkunde en sinds 2009 werkzaam bij het Centrum Voor Mondzorg in Rhenen. Ik heb diverse nascholingscursussen gedaan en ben nu onder meer werkzaam als paroassistente; behandel als zodanig patiënten met tandvleesproblemen.

Marenka Franke

Mijn naam is Marenka Franke, ik ben samen met tandarts van Mierlo sinds 1992 werkzaam in Rhenen. Al vele jaren werk ik hier met heel veel plezier. Ik ben begonnen als assistente in opleiding en heb daarna de opleiding preventieassistente gedaan. Nu ben ik ook werkzaam als praktijkmanager en heb op deze manier een zeer afwisselend beroep.

Anja Mast

Ik ben Anja Mast, getrouwd en 2 kinderen . Ik heb een aantal jaren gewerkt in tandartspraktijk Bochem en ben vanaf de overname in 2012 werkzaam in het Centrum voor Mondzorg Rhenen. Ik assisteer voornamelijk bij tandarts Jeffrey Mesman, bij implantologie-behandelingen en werk als preventieassistente.

Thijs v.d. Heuvel

Mijn naam is Thijs en ik ben momenteel bezig met mijn master Tandheelkunde aan de Radboud Universiteit. Al sinds de middelbare school nam Jeroen van Mierlo mij mee naar zijn praktijk en ben ik erg enthousiast over het vak geworden. Ik werk momenteel als (preventie)assistent en ik hoop later meer behandelingen te mogen verrichten in deze leuke praktijk.

Finola van der Ven

k ben Finola van der Ven en ben sinds april 2022 werkzaam in de praktijk hier in Rhenen. Ik ben in januari 2022 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen. Ik hou mij vooral bezig met preventie en de parodontologie. Ik vind het belangrijk dat je je als patiënt gehoord voelt en zelf betrokken wordt bij je mondgezondheid.