DE PRAKTIJK

DE PRAKTIJK, OPENINGSTIJDEN EN SPOEDGEVALLEN

Het Centrum voor Mondzorg Rhenen is gelegen op de begane grond van de nieuwbouw van de Tollekamp, het zorgcentrum in Rhenen.
Het centrum is geopend op ma. t/m do. van 8.00 uur tot 21.00 uur, en op vrijdag van 8.00 t/m 17.00 uur. Behandelingen vinden plaats volgens afspraak.

Als extra service sturen wij u kort voor de afspraak nog een herinnering. Let wel hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. U blijft zelf verantwoordelijk voor uw afspraak.
Indien de gemaakte afspraak niet wordt nagekomen wordt de verloren tijd in rekening gebracht. Dit geldt ook voor afspraken die niet tijdig (tot 24 uur voor de afspraak) worden geannuleerd.

Buiten onze reguliere openingstijden en in het weekend (zaterdag en zondag) werken wij voor spoeddienst samen met Dental365 Spoed Tandartsen Ede Wageningen. Voor alle pijnklachten en/of spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, kunt u zich wenden tot Dental365 Ede-Wageningen op tel: 085 – 0189464
Aantal zaken waar u ook rekening mee dient te houden, voordat u belt naar Dental365 Spoed Tandarts;
Wat mee te nemen:
-Bij het bellen: houdt uw BSN-nummer (of van de persoon voor wie u een afspraak wilt maken) altijd bij de hand. Dental365 heeft dit nodig om een afspraak in te kunnen plannen.
-U (of de persoon om wie het gaat) dient het verzekeringspasje en een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.
-U dient uw consult en/of spoedbehandeling bij Dental365 direct te voldoen middels pin of creditcard. U kunt niet contant betalen.