ASSISTENTES

Kelly Veldhorst

Mijn naam is Kelly, en ik ben sinds eind 2020 werkzaam als tandartsassistente bij Centrum voor Mondzorg Rhenen. Ik werk afwisselend bij verschillende tandartsen. Het is een gezellig team met leuke collega’s.

Florine van den Berg

Mijn naam is Florine van den Berg Ik ben sinds begin 2021 werkzaam als tandartsassistente en ortho assistente en volg momenteel de opleiding tot tandarts assistente. Het is een leuk team om in te werken!

Gabriëlle van den Berg

Ik ben Gabriëlle van den Berg, sinds 2018 werkzaam in een heel gezellig team als omloopassistente, zo nodig assisteer ik bij verschillende tandartsen in de praktijk. Een hele afwisselende en leuke baan!

Astrid van Gelderen

Ik ben vanaf februari 2003 werkzaam als tandartsassistente. De eerste jaren heb ik geassisteerd bij tandartspraktijk Bochem in Rhenen. Sinds 2012 ben ik werkzaam bij het Centrum voor Mondzorg Rhenen. Ik werk voornamelijk als balieassistente.

Marleen Stuivenberg

Ik ben Marleen Stuivenberg, in 1979 ben ik begonnen als tandartsassistente en werk sinds 2011 in het Centrum voor Mondzorg als assistente bij tandarts Geert Kemme.

Judith Buitenhuis - Verkaik

Hallo, ik ben Judith Buitenhuis – Verkaik. Sinds 2006 ben ik werkzaam in een heel gezellig team als tandartsassistente in het Centrum voor Mondzorg Rhenen. Ik assisteer bij de implantologie behandelingen en doe baliewerkzaamheden.

Inge Klootwijk

Ik ben Inge Klootwijk-Knoop. Sinds juni 2015 ben ik werkzaam als tandartsassistente. Ik werk voornamelijk als assistente bij tandarts Esther Bakker. We hebben een gezellig team en ik hoop hier nog lang met veel plezier te werken.

Diana van Roekel

Ik ben Diana van Roekel. In 2011 ben ik begonnen met werken bij een tandartspraktijk in Tiel. Ik deed de bbl opleiding tot tandarts assistente. In september 2015 ben ik in deze praktijk begonnen als assistente.

Lois Bos

Ik ben Lois Bos, tandartsassistente in opleiding.